Η Névine, επιστάτρια σε ένα γυμνάσιο, είναι πλήρως αφοσιωμένη στη δουλειά της, στην οποία έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη με δασκάλους, διοικητικό προσωπικό και μαθητές. Όταν ο Logan, ένας μαθητής που συμπαθεί, επιμένει να πάρει από τα απολεσθέντα ένα καπέλο, η Névine δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες της καλής πράξης της.

K-15 | Κατάλληλο για παιδιά 15 ετών και άνω

Ο Yacine και οι δυο κολλητοί του θέλουν πάση θυσία να δουν το Fast & Furious 8 στο multiplexe του προαστίου τους. Δυστυχώς γι'αυτούς έχουν αρκετά λεφτά μόνο για την προβολή της κινηματογραφικής λέσχης. Για τον Yacine, αυτό που θα μπορούσε να είναι μια μηχανοραφία, θα μεταμορφωθεί σε μια εντυπωσιακή εμπειρία.

K-15 | Κατάλληλο για παιδιά 15 ετών και άνω

Μετά από μια έκρηξη βίας, η Sara, επαναστατημένη έφηβη, καταλήγει να περνάει το καλοκαίρι της στη μικρή φυτεία λεβάντας της Annie και του Denis. Το ζευγάρι μεγαλώνει τον Victor, τον ανιψιό τους που παραμένει βουβός μετά το θάνατο των γονιών του. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Sara θα ανακαλύψει την αιτία της σιωπής του Victor και θα προσπαθήσει να τον απελευθερώσει.

K-15 | Κατάλληλο για παιδιά 15 ετών και άνω

H Clara και η Marie είναι αντίπαλες. Η Marie κερδίζει τα καλλιστεία του χωριού τους, ενώ η Clara έρχεται δεύτερη. Ενώ στο χωριό εκδηλώνονται οι εντάσεις μεταξύ των φίλων της Clara και της οικογένειας της Marie, τα δύο κορίτσια φαίνεται να διατηρούν μια διφορούμενη σχέση.

K-15 | Κατάλληλο για παιδιά 15 ετών και άνω

Σε ένα κομβόι κάρων που κινείται προς τη Δύση με την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή, ο πατέρας της Martha Jane τραυματίζεται. Η μικρή αναλαμβάνει να οδηγήσει το οικογενειακό κάρο και να φροντίσει τα άλογα. Η μάθηση είναι δύσκολη, κι όμως η Martha Jane ποτέ της δεν έχει νιώσει τόσο ελεύθερη. Δεν διστάζει να φορέσει παντελόνι επειδή είναι πιο βολικό όταν ιππεύει. Αυτή η τόλμη της θεωρείται υπέρτατο θράσσος για τον Abraham, τον αρχηγό του κομβόι. Κατηγορούμενη για κλοπή, η Martha αναγκάζεται να το σκάσει. Ντυμένη ως αγόρι, προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητά της, ανακαλύπτει έναν νέο κόσμο στον οποίο η μοναδικότητα της προσωπικότητάς της θα καταξιωθεί. Μια περιπέτεια πλούσια σε κινδύνους και συναντήσεις που, βήμα προς βήμα, θα αποκαλύψει τη μυθική Calamity Jane.

K-6 | Κατάλληλο για παιδιά 6 ετών και άνω

Ο Tom, ένας ντροπαλός και ευαίσθητος έφηβος, ετοιμάζεται να ξεκινήσει το νέο σχολικό έτος. Για να ενσωματωθεί στο νέο του λύκειο μπορεί να βασίζεται στις συμβουλές του Léo, του μεγάλου του αδελφού και πραγματικού μέντορα. Ο Léo θα κάνει τα πάντα για να γίνει ο Tom άντρας σωστός, όμως, η συνεχής παρουσία του θα αποδειχθεί γρήγορα τοξική επιρροή. Ο Tom θα χρειαστεί να αγωνιστεί για να απελευθερωθεί από την επίδραση του Léo και να βρει τον δικό του δρόμο...

K-15 | Κατάλληλο για παιδιά 15 ετών και άνω