ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ

Ο Θανάσης Νεοφώτιστος είναι Σκηνοθέτης Κινηματογράφου και Αρχιτέκτονας, απόφοιτος του Berlinale Talents. Στη φιλμογραφία του περιλαμβάνονται οι μικρού μήκους ταινίες Λεωφόρος Πατησίων (Πρεμιέρα στο 75ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, Βραβείο Κριτικής Επιτροπής Canal+ και υποψηφιότητα για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία στο 41ο Φεστιβάλ του Clermont-Ferrand) και Προσευχή (Χρυσός Διόνυσος στο 37ο Φεστιβάλ Δράμας).

Αυτόν τον καιρό, βρίσκεται στη χρηματοδοτική φάση της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του, O Πέτρος και ο λύκος.

 

«ΚΑΘΡΕΦΤΙΣΜA»

«Με γνώμονα την φετινή θεματική του φεστιβάλ που είναι «το Άρωμα» και με αφορμή την 20η επέτειό του, γιορτάζουμε την αγάπη ή αλλιώς την αγωνιώδη αναζήτηση για τον «Άλλον». Για μένα, το καθρέφτισμα που προσφέρει αυτός ο «Άλλος» μέσα από το βλέμμα και τις αισθήσεις, αλλάζει την εικόνα μου για τον κόσμο αλλά και την αίσθηση για τον ίδιο μου τον εαυτό.»

 

Η  ομάδα του τρέιλερ

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Η Σταυριάνα Αστραδενή είναι ακτιβίστρια performer, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών με ειδίκευση στην ιστορία της τέχνης και συμμετοχές σε installations και καλλιτεχνικά event.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, είναι ηθοποιός, LGBTQ Club-Kid και performer, αριστούχος του Ωδείου Αθηνών με συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις και ταινίες.

 

Σκηνοθεσία / Σενάριο / Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Θανάσης Νεοφώτιστος

Παραγωγή: Κυβέλη Short

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Φανούριος Καζάκης

Ήχος / Ηχητική Επεξεργασία / Μίξη ήχου: Χρήστος Σακελλαρίου

Μοντάζ / Εταλονάζ: Πάνος Αγγελόπουλος

Σκηνογραφία / Ενδυματολογία: Λυδία Μηλίγκου

Μουσική: Κώστας Χαλιάσας, βασισμένη στο ‘NP-Complete' του Larry Gus (DFA Records)

 

Ευχαριστούμε:

τον Δήμαρχο Παλλήνης Αθανάσιο Ζούτσο, την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού - Πολιτισμού Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης, τον Παναγιώτη Μελίδη, τον Jonathan Galkin και τους Γρηγόρη Σκαράκη, Μαρίνα Συμέου, Ιωάννα Καζελίδου, Βασίλη Τσιουβάρα, Αλέξανδρο Κουτρουμπή, Iωάννα Μπολομύτη και Μίκα Τουρκάκη.

`
.